KOCHAMY WAS BARDZO, CANAVAN FOREVER ;'(((

-Yaaay. Masz śliczny uśmiech. -Shaddy przekrzywiła głowę, patrząc na jego usta. Po chwili przeniosła roziskrzony wzrok na jego oczy. Wiedziała, że wcale nie jest takim chamem na jakiego się kreował. -I błagam cię, nie mów "wiem, bo mój". Czasem można podziękować. -Wyszczerzyła się do niego sympatycznie.

Oh, my balloons are so big ...
Envy?

- Dziękuję? - uniósł brew, nawet nie dowierzając, że takie słowo wypłynęło z jego ust. Wtf, to kompletnie nie w jego stylu, ale w końcu Yolo, czyż nie? - Tobie też pasuje uśmiech. Tylko... staraj się nie śmiać jak debil za każdym wypowiedzianym przez innych słowem - skoro szczerość to szczerość. Chociaż to bardziej brzmiało jako żart, ykhym.

You're next

Shadow zrobiła faceplama, a potem... no tak. Wybuchnęła śmiechem. -Przepraszam, ale... -Chichotała. -...ja lubię się śmiać. Sam spróbuj... -Dotknęła jego policzków i rozciągnęła mu usta w szerokim uśmiechu.

Envy?

- Nie, dzięki - chwycił ją za nadgarstki i położył jej ręce na jej udach. - To Twoje zadanie, śmieszku - zmarszczył lekko nos. Śmieszek, wtf, co mu się stało.

You're next

-Noo... zaśmiej się. Dla mnie. -Śmieszek podszedł do Gabrysia na czworaka i chwycił go za ramię. -Noo... tylko raz. -Prosiła z minką smutnego pieska.

Envy?

Zaśmiał się cicho. Nawet tego nie wymusił, omfg! No, widać Moneey nawet go bawiła. Dat pozytywna energia, c'nie.

You're next

Shadow otworzyła szeroko oczka i rozchyliła usta, patrząc na niego z zachwytem. A po chwili... chłopak leżał na ziemi, a na jego brzuchu siedziała Shaddy z groźną minką. -GADAJ KIM JESTEŚ I CO ZROBIŁEŚ Z GABRYSIEM! -Ten bojowy okrzyk... komiczna scena.

Envy?

- Nie Gabrysiem i... co jak co, ale to nie jest zbyt... fajne, czy coś - skrzywił się. No, najwidoczniej nie za bardzo mu się to podobało. Ale w końcu Shaddy nie była aż taka zła... co nie zmienia faktu, że jest wariatką, ofc.

You're next

-A, to jednak ty. Wolałam się upewnić. -Zakpiła i wywróciła oczami. Zeszła z niego i usiadła obok, patrząc na twarz leżącego chłopaka. -Bałam się, że się czegoś nawdychałeś. -Przyznała, pochylając się nad jego buźką.

Envy?

Podniósł się. - No, to ja - kiwnął głową, krzywiąc lekko uśmiech. - No, właśnie. Z narkotykami miałem styczność... z trzy miesiące temu, smutne, co nie?

You're next

-BRAŁEŚ? Głupi jesteś czy co? -Shadow otworzyła szeroko oczka. Jaaaasne. Jakby ona nigdy nie wciągała, haha.

Envy?

- Nieee.... znaczy tak. Ale w sumie co Cię to obchodzi? - skrzywił się.

You're next

-Nie wiem. Tak tylko pytam. Z doświadczenia wiem, że to nic dobrego. -Wymamrotała, opierając się o drzewo. Siedziała z wyprostowanymi, szeroko rozłożonymi nogami i patrzyła na niebo, jakaś taka smutna...

Envy?
Josephine Doe
Przechadzałam się po pięknym lesie nadal myśląc o pocałunku z Arthurem, aww. Chodząc obracałam się jak w tańcu z uśmiechem na ustach patrząc do góry. Zauważając jakiegoś człowieka podbiegłam do niego i przytuliłam, robiąc to kolejno z innymi. Po chwili zmęczenia podparłam się o jakieś drzewo.

kc! ♥

-A mnie nie przytulisz? -Szepnął jej cicho do ucha James. Objął ją od tyłu w pasie i przytulił delikatnie do siebie, zanurzając twarz w jej włosach. -Cześć... -Szepnął cichutko.

"Being honest can not give you too many friends, but they always give you the right"