KOCHAMY WAS BARDZO, CANAVAN FOREVER ;'(((

Shadow wyprostowała się i spojrzała na niego z iskierkami w oczach. -Jesteś niemiły. A szkoda. Taki słodki pyszczek opakowaniem dla takiego chłodnego wnętrza. Albo inaczej - taki pyszczek opakowaniem dla przestraszonego dzieciaka. -Ach, Shadow wieczna optymistka. Stwierdziła, że on nie może być bezpodstawnie takim dupkiem i sądzi, że tak naprawdę próbuje ukryć swoje prawdziwe 'ja'. Trafiła?

Oh, my balloons are so big ...
Envy?

Westchnął ciężko. Po chwili wpatrywania się resztę otoczenia zaszczycił ją swoim spojrzeniem. - Gówno mnie obchodzi Twoje zdanie na mój temat Westchnął ciężko. Po chwili wpatrywania się resztę otoczenia zaszczycił ją swoim spojrzeniem. - Gówno mnie obchodzi Twoje zdanie na mój temat - odparł, jak zwykle oschle. - Jestem jaki jestem i jest mi z tym dobrze. Twój problem.- odparł, jak zwykle oschle. - Jestem jaki jestem i jest mi z tym dobrze. Twój problem.

You're next

-Nie powiedziałam, że nie odpowiada mi twoje zachowanie. -Zmarszczyła czoło, przestając się uśmiechać. -Jak mogę cokolwiek o tobie powiedzieć skoro nawet cię nie znam? -Shad wywróciła oczami. -Mówię co widzę, jasne? Bo jakoś nie wierzę, żebyś zawsze taki był. Ja pierdolę, człowiek chce poznać kolegę z jednej szkoły to nieee, jemu nie odpowiada. -Mruknęła chłodno.

Envy?

- No właśnie, więc skoro mu nie odpowiada, to może, do kurwy, byłabyś łaska przestać zawracać mu dupę i odejść? Taka tam sugestia - spojrzał na Shadow jak na kompletną idiotkę. Skoro sama widzi, że mu nie pasuje jej towarzystwo, to czemu nie odejdzie? - Nie znasz mnie, to też Twoje słowa. I powtarzam, że chuj powinno Cię obchodzić moje życie - czyżby już zdążyła go wkurwić? A jakżeby inaczej!

You're next

-ALE, KURWA, TY TEŻ MNIE NIE ZNASZ WIĘC DLACZEGO NIE ODPOWIADA CI MOJE TOWARZYSTWO?! -Wybuchnęła dziewczyna. Jak zedrze sobie przez niego gardło to będzie miał przesrane. Przecież ona w ferie wydaje płytę. Dziwne, że aż tak emocjonalnie zareagowała na jego słowa... Zwykle nie zwraca uwagi na to, co mówią o niej inni.

Envy?

- Bo jesteś upierdliwa i mnie wkurwiasz - nie ma to jak uśmiechnąć się złośliwie, po raz kolejny już z resztą. A to mu się udało. Nerwowa jest, nono, nieładnie.

You're next

-Nie mam w zwyczaju rzucać się na pierwszego lepszego faceta. To było niechcący. Przeprosiłam, nie? Twoje pierwsze słowa przywitania brzmiały 'o kurwa', a potem wreszcie miałam to szczęście i z dobrego serduszka zdradziłeś mi swoje imię. Kiedy z mojej strony ukazały się jakiekolwiek przejawy zainteresowania twoją osobą nagle zwoje w mózgu ci się poprzestawiały i zamiast odpowiedzieć na pytanie zacząłeś się wrednie szczerzyć i próbowałeś mnie zbyć, a ja nawet nie wiem dlaczego. -No, brawo. Taka przemowa na jednym wdechu... Ale Shad chyba już się uspokoiła. Póki co.

Envy?

- Dlaczego? Dosłownie sekundę temu Ci odpowiedziałem na to pytanie, serio? - uniósł brew, krzywiąc uśmiech. - W ogóle, nie wiem po co to całe przemówienie. Wystarczyło odejść i byłoby po problemie, ale niee... pani wielce towarzyska musiała zacząć wypytywać mnie o rzeczy, które tak właściwie powinny ją nie interesować.

You're next

-Zapytałam po prostu ile czasu zajęło ci przepychanie tuneli. -Shadow uderzyła się otwartą dłonią w czoło, kręcąc niedowierzająco głową. -A ty zamiast odpowiedzieć... z resztą po co ja ci to tłumaczę! Z tobą gorzej niż z dzieckiem. -Mruknęła, niezadowolona. -A co do drugiej części twojej niezwykle przejmującej wypowiedzi... z jakiej racji mierzysz ludzi tą samą miarą? Nie jestem jak większość tych idiotów bez ambicji i przekonałbyś się o tym gdybyś chociaż trochę odpuścił. -A twoja odpowiedź była niejasna. Przecież nie byłabym upierdliwa gdybyś ty nie był chamski i niedostępny. -Zauważyła. Ach, czyli teraz wyszło, że to jego wina.

Envy?

Gabe przez chwilę stał cicho, patrząc na nią jak na wariatkę. Oburzyła się tym, że ten nie chciał z nią rozmawiać? Dziewczyny faktycznie mają fochy o byle co.
- Aha - kiwnął głową. I... tyle? Tyle na drugie jej już przemówienie? - Trzeba było nie podchodzić - dodał po chwili, ze spokojem i znów stracił uśmiech z twarzy.
Ostatnio edytowany przez Gabriel Lewis (2014-03-10 16:11:07)

You're next

-Ale podeszłam. Bo, kurwa, miałam nadzieję, że jesteś kimś innym. Myliłam się, ale jakoś specjalnie nie żałuję. -Shadow wzniosła oczy do nieba. Mocniej otuliła się kurtką. -Trochę mnie śmieszysz. A trochę irytujesz. Szkoda, że nadal chcesz grać 'strasznego dupka'. -Spojrzała na niego.

Envy?

- No, faktycznie się myliłaś. A teraz zamiast odejść, to nadal trujesz mi dupę jakimiś przemówieniami prosto z serca. Ile razy mam Ci powtarzać, że gówno mnie to obchodzi? - uniósł brew, poirytowany.

You're next

-A z jakiej racji mam odejść? Skoro już jestem 'taaaaakaaaaa irytująca' to zostanie tak już dopóki sam nie zdecydujesz się odejść. -Tym razem to ona złośliwie się uśmiechnęła. Mimo to iskierki nie opuszczały jej oczu. Polubiła go.

Envy?

- Jak sobie wolisz - wzruszył ramionami i wyminął ją, nadal trzymając ręce w kieszeni. Chyba nie sądziła, że z nią zostanie? Hahaha, to się chyba pomyliła. Nie miał zamiaru dalej jej słuchać. Niezbyt go obchodziło, co sądzi na jego temat.

You're next

-Cześć. -Tylko tyle powiedziała. Phi, w normalnych okolicznościach inna dziewczyna by za nim poleciała. Ale nie Shaddy. Nie, nie ma opcji. Sam wróci. Haha, ona ma się prosić jednego marnego człowieczka o towarzystwo? Dobre sobie.
//Jeziorko//

Envy?